By Helmuth Bischoff,Jaap Verschoor,Wiljan Broeders,Eric Strijbos

ANWB additional Barcelona, de gids die u snel brengt naar de leukste plekken en mooiste bezienswaardigheden.
In de gids ook actuele informatie over bezienswaardigheden, cafés, motels, lokale keuken, winkelen en uitgaan.

Show description

Read Online or Download Barcelona (ANWB extra) (Dutch Edition) PDF

Similar dutch ebooks_1 books

Read e-book online Passendale: Ieper 1917 (Dutch Edition) PDF

Passendale. De naam van een klein, ogenschijnlijk onbeduidend Vlaams dorpje dreunt tot in de eenentwintigste eeuw door als de ultieme uitvoering van een zinloze slachtpartij op industriële schaal. In de zomer van 1917 vielen er in dit hoekje van België meer dan 500. 000 slachtoffers, die waren gedood, verwond, verminkt, vergast, verdronken of bedolven onder de aarde.

Download e-book for kindle: De brief in Berlijn (Dutch Edition) by Ian McEwan,Heleen ten Holt

In de strenge wintry weather van 1955 arriveert een jonge, onervaren Britse technicus in dienst van de CIA in Berlijn, waar hij verwikkeld raakt in een steeds ingewikkelder spionagezaak. Tegelijkertijd ontmoet hij een mooie, gescheiden Duitse vrouw, die hem de liefde leert kennen. Volledig in de ban van deze twee geheime werelden voelt hij dat zijn leven op het punt staat een onverwachte wending te nemen.

Bloedlijn (Dutch Edition) by Marc Peirs PDF

Kort voor de parlementsverkiezingen wordt het land opgeschrikt door een bloedbad. De dader heeft het gemunt op de jetset in Knokke. Wat lijkt op een gruwelijke strafexpeditie tegen een stel rijkelui dreigt te ontaarden in een frontale aanval op het regime, dat wankelt als een kaartenhuisje. Politieke mechanismen worden ontmaskerd, de macht van het geld verkruimelt.

Download e-book for kindle: Zondeval (Dutch Edition) by Marianne Hoogstraaten,Theo Hoogstraaten

Emilie heeft de verloren gewaande brieven van Michelangelo in haar bezit. Maar er zijn meer mensen die deze brieven - vanwege hun explosieve inhoud - in handen zouden willen krijgen. Al snel beseft Emilia dat de jacht op haar geopend is. Florence 1526Mire heeft Angelina en Michael, haar twee kinderen, allebei iets nagelaten waarmee ze hun een bezorgde toekomst dacht te bezorgen.

Extra resources for Barcelona (ANWB extra) (Dutch Edition)

Example text

Download PDF sample

Barcelona (ANWB extra) (Dutch Edition) by Helmuth Bischoff,Jaap Verschoor,Wiljan Broeders,Eric Strijbos


by Michael
4.4

Rated 5.00 of 5 – based on 3 votes